Гроші з продажу «Челсі» передадуть на потреби України

Гроші з продажу «Челсі» передадуть на потреби України

Американський бізнесмен Тодд Боелі придбав лондонський клуб за п'ять з половиною мільярдів доларів. Про це заявив британський міністр і член парламенту Лео Докерті для Goal.

Гроші все ще заморожені на банківському рахунку у Великій Британії. Ведеться адміністративна робота і подається заява на отримання ліцензії, але ми сподіваємося, що вони лише розпочинають свою подорож в Україну, щоб допомогти людям, які потребують допомоги, - сказав Докерті.

Як повідомлялося, у травні консорціум на чолі з американським бізнесменом Тоддом Боелі придбав «Челсі». Команда Боелі запропонувала за клуб 4,25 мільярда фунтів (5,25 мільярда доларів).

Раніше британський уряд запровадив санкції проти нинішнього власника клубу Романа Абрамовича на тлі зв’язків російського олігарха з путіним.

Через санкції Абрамович не отримає дивіденди від продажу клубу, і всі отримані кошти мають піти на допомогу постраждалим від війни в Україні.

Нагадаємо, що "Ми грали за свою честь": Луческу висловився про матч Динамо проти Фенербахче в Лізі Європи.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Світоліна провела благодійну акцію в США для допомоги українським біженцям Світоліна провела благодійну акцію в США для допомоги українським біженцям
Світоліна пробилася до чвертьфіналу турніру в Мексиці. Всі призові турніру вона направила жертвам в Україні через військове вторгнення РФ.
"Поки не знайде нового місця роботи": Дженоа не розірвала контракт із Шевченком "Поки не знайде нового місця роботи": Дженоа не розірвала контракт із Шевченком
Така практика використовується у Дженоа вже не вперше.
Loading...
Load next