Український боєць здобув дебютну перемогу в UFC (відео)

Український боєць здобув дебютну перемогу в UFC (відео)
Ігор Потєря здобув свою 20-ту перемогу в професійній кар'єрі і першу в UFC.

У бразильському Ріо-де-Жанейро пройшов турнір зі змішаних єдиноборств UFC 283, в рамках якого українець Ігор Потєря зустрівся з представником Бразилії Маурісіо Руа.

Поєдинок завершився достроковою перемогою Потєрі. Український боєць нокаутував колишнього чемпіона Pride і UFC в першому раунді. Свою перемогу Потєря присвятив Україні та бійцям ЗСУ, які захищають Україну від російських окупантів.

Я готував правий боковий, суперник заходив на нього дуже часто, тому буквально все вийшло.

Слава Україні. Героям слава. Слава ВСУ. Україно, рідна, я тебе люблю. Сподіваюся, що ця перемога дасть щось моїй країні. 

Супергерої - це ті, хто захищає мою країну, наші непереможні воїни. Для мене це вагома перемога, цей бій визначав взагалі, чи залишуся я в UFC, - прокоментував поєдинок Потєря.

Нагадаємо, що “Шахтар” оголосив про підписання контракту із Ракицьким.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ми своє не віддамо!": Футболіст Зінченко патріотично відреагував на події в Україні "Ми своє не віддамо!": Футболіст Зінченко патріотично відреагував на події в Україні
Півзахисник "Манчестер Сіті" та збірної України Олександр Зінченко прокоментував події в Україні.
Срібний призер: перший львівський майстер спорту з ММА (відео) Срібний призер: перший львівський майстер спорту з ММА (відео)
Після чемпіонату України зі змішаних єдиноборств один львів’янин Руслан Телібаєв став срібним призером. Чим важливий його здобуток та як загалом виступили львів’яни на всеукраїнській першості, дивіться у сюжеті.
Український шахіст став тріумфатором змагань у Франції Український шахіст став тріумфатором змагань у Франції
Шахи - як одна з найпоширеніших спортивних ігор сучасності, поєднує в собі елементи мистецтва (уяви), науки (логічно-точний розрахунок) і спорту.
Loading...
Load next