Український шахіст став тріумфатором змагань у Франції

Український шахіст став тріумфатором змагань у Франції
Шахи - як одна з найпоширеніших спортивних ігор сучасності, поєднує в собі елементи мистецтва (уяви), науки (логічно-точний розрахунок) і спорту.

Український шахіст Владислав Бахмацький виграв турнір у французькому місті Каппель-ля-Гранд. Про це повідомляє Федерація шахів України.

Міжнародний майстер Владислав Бахмацький став переможцем популярного турніру "38 Open de Cappelle la Grande" (швейцарка, 9 турів, 335 учасників), що завершився у французькому місті Каппель-ля-Гранд.

Наш земляк набрав 7 очок, поділив 1-8 місця і став тріумфатором завдяки найкращому додатковому коефіцієнту.

Варто зазначити, що стільки ж очок у досвідченого вінничанина Сергія Федорчука - за додатковим показником у нього 4 місце, - йдеться у повідомленні.

Це 2-й приз серед жінок на турнірі завоювала харків'янка Євгенія Долуханова (6 очок, 34 місце), а
3-й - киянка Анастасія Рахмангулова (5,5 очка, 40 місце).

Нагадаємо, що Україна завершила виступи на Олімпіаді-2022 найкращим результатом у лижних перегонах у Пекіні. Уперше українська лижниця фінішувала у топ-40 лижних перегонів у Пекіні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Україна здобула Кубок світу зі спортивної гімнастики в трьох дисциплінах Україна здобула Кубок світу зі спортивної гімнастики в трьох дисциплінах
Одразу два титули завоювала дебютантка Кубка світу, 15-річна Даніела Батрона, а лідер чоловічої збірної Ілля Ковтун був непереможним на брусах. Вони єдині з усіх гімнастів, кому в цьому сезоні підкорилися такі досягнення.
Loading...
Load next