Ф'юрі запропонував Усику нову умову для проведення мегафайту

Ф'юрі запропонував Усику нову умову для проведення мегафайту

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі записав нове звернення до Олександра Усика, якому належать пояси WBO, WBA, IBO і IBF. 

"Циганський король" опублікував на своїй сторінці в Instagram відео, в якому запропонував українському боксеру нову умову для проведення бою за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. 

Привіт, це Тайсон Ф'юрі. Маю коротке включення. Сьогодні я розмовляв з юристом щодо опції реваншу в контракті на бій з Олександром Усиком. Як щодо того, щоб не було жодного чортового пункту про право на реванш? Для нас обох.

Давайте повністю підвищимо ставку. Ніколи не слід турбуватися про те, що буде в майбутньому і скільки доларів можна отримати після поразки. 29 квітня, без опції реваншу. Переможець забирає все, лузер йде додому ні з чим. Як щодо цього? Погоджуйся, - заявив Тайсон Ф'юрі.

Очікується, що бій Усик - Ф'юрі відбудеться 29 квітня в Лондоні на стадіоні "Уемблі". Офіційно контракт на бій ще не підписаний, проте представники обох спортсменів підтвердили саме цю дату. 

Нагадаємо, що українка Костюк виграла перший титул WTA в кар'єрі.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next