Спортсмени зі Львівщини зайняли призові місця на турнірі зі змішаних єдиноборств ММА у Полтаві

Спортсмени зі Львівщини зайняли призові місця на турнірі зі змішаних єдиноборств ММА у Полтаві
Нещодавно у Полтаві відбувся турнір зі змішаних єдиноборств ММА серед молоді та дорослих на якому наші спортсмени з Львівщини зайняли призові перше та друге місце

Нещодавно у Полтаві відбувся турнір зі змішаних єдиноборств ММА серед молоді та дорослих на якому відзначилися наші Львівські бійці. Зокрема хлопці зайняли призові перше та друге місце. Руслан здобув перемогу проти суперника з яким неодноразово зустрічався до цього на арені. Зрештою нокаутом йому вдалося зайняти перше місце у цьому турнірі у категорії від 18 до 20 років.


Це не тільки моя перемога, це ще перемога мого тренера. Бо ми разом готувалися, він мені підказував, що правильно, а що неправильно. Перемога далась важко. Перший раунд я програв, другий виграв, а третім закінчив бій. Треба підготуватися, як фізично так і морально, бо якщо тобі морально важко той бій складеться важко, - розповідає борець Руслан Коник.

А от Василь здобув друге місце у категорії дорослі. Каже виходив на арену зарядженим, але припустився помилки чим і скористався суперник, але завдяки цьому отримав досвід, який використає у майбутніх турнірах.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
Срібний призер: перший львівський майстер спорту з ММА (відео) Срібний призер: перший львівський майстер спорту з ММА (відео)
Після чемпіонату України зі змішаних єдиноборств один львів’янин Руслан Телібаєв став срібним призером. Чим важливий його здобуток та як загалом виступили львів’яни на всеукраїнській першості, дивіться у сюжеті.
У Львові провели благодійний забіг під назвою «Я біжу за Драмтеатр» У Львові провели благодійний забіг під назвою «Я біжу за Драмтеатр»
У Львові провели благодійний забіг на підтримку сімей бійців Азовсталі, а також для збору коштів, в тому числі на відбудову Маріуполя
Loading...
Load next