Андрія Шевченка обрано президентом Української асоціації футболу

Андрія Шевченка обрано президентом Української асоціації футболу

Футболіста і тренера Андрія Шевченка обрано президентом Української асоціації футболу (УАФ) на XXVI Конгресі УАФ.

Про це повідомляють на сайті Асоціації.

Відомо, що за Шевченка віддали голоси 93 делегати Конгресу з 94. Сам Шевченко, який також є делегатом Конгресу, участі в голосуванні не брав.

Нагадаємо, Мінмолодьспорт цифровізує процес присвоєння спортивних звань

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу Павелко шукає заміну Шевченку: Сергій Ребров може очолити збірну України з футболу
Призначенню Реброва на посаду головного тренера збірної України перешкоджає його чинний контракт з еміратським "Аль-Айном".
Петраков офіційно очолив збірну України з футболу Петраков офіційно очолив збірну України з футболу
Українська асоціація футболу призначила тимчасового тренера національної збірної - Олександра Петракова.
Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео) Андрій Шевченко покинув збірну України: Маркевич може зайняти посаду головного тренера (відео)
Збірна України з футболу, яку понад п’ять років очолював Андрій Шевченко повернула Україні справжній інтерес до футболу: такого єднання навколо національної збірної серед українських вболівальників не було вже дуже давно. Проте, яскраві виступи збірної України на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу, завершилися не менш яскравою та водночас несподіваною відставкою головного тренера Андрія Шевченка.
Loading...
Load next