Microsoft зупиняє продаж товарів і надання послуг в РФ

Microsoft зупиняє продаж товарів і надання послуг в РФ
Напередодні Intel і AMD припиняють постачати продукцію до Росії та Білорусі.

Компанія Microsoft зупиняє нові продажі товарів і надання послуг в РФ. Про це йдеться у заяві у блозі компанії. Пише Microsoft.

Сьогодні ми оголошуємо, що призупинимо всі нові продажі продуктів і послуг Microsoft в Росії. Окрім того, ми тісно координуємо та співпрацюємо з урядами Сполучених Штатів, Європейського Союзу та Великої Британії, а також зупиняємо багато аспектів нашого бізнесу в Росії відповідно до урядових санкційних рішень, - йдеться у заяві.

У компанії вказали також, що з початку війни діяли проти позиціонування Росії, деструктивних або підривних заходів проти понад 20 українських урядових, ІТ-організацій та організацій фінансового сектору, а також протидіяли кібератакам, спрямованих на кілька сайтів.

Ми також продовжуємо мобілізувати наші ресурси для допомоги людям в Україні. Наші команди Microsoft Philanthropies і UN Affairs тісно співпрацюють з Міжнародним комітетом Червоного Хреста (МКЧХ) і кількома агентствами ООН, щоб допомогти біженцям, надаючи технологічну та фінансову підтримку ключовим неурядовим організаціям, і, якщо необхідно, ми захищаємо ці групи від триваючих кібератак, - додали у компанії.

Додамо, що також американський виробник мережного обладнання Cisco Systems Inc. заявив про зупинення бізнес-операцій у Росії та Білорусі, пише MarketWatch з посиланням на лист гендиректора Cisco Systems Чака Роббінса співробітникам.

Нагадаємо, що якщо атакують російські хакери - у кіберполіції дали поради українцям. У кіберполіції рекомендують українцям у випадку виявлення підозрілої кіберактивності негайно повідомити про це хмаровому провайдеру, на якому вона може бути розміщена.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Якщо атакують російські хакери - у кіберполіції дали поради українцям Якщо атакують російські хакери - у кіберполіції дали поради українцям
У кіберполіції рекомендують українцям у випадку виявлення підозрілої кіберактивності негайно повідомити про це хмаровому провайдеру, на якому вона може бути розміщена.
TikTok заблокував аккаунт "РИА Новости", видаливши заяви ватажків "ДНР " і "ЛНР" TikTok заблокував аккаунт "РИА Новости", видаливши заяви ватажків "ДНР " і "ЛНР"
У російській новинній агенції подивовані і обурені таким рішенням соцмережі.
"Змінюють документи та бирочку": російську гречку завозять до України за допомогою схеми "Змінюють документи та бирочку": російську гречку завозять до України за допомогою схеми
У 2021 році гречка в Україні значно подорожчала.
Loading...
Load next