Позбуватися супутникових тарілок не можна, бо буде інформаційна катастрофа

Позбуватися супутникових тарілок не можна, бо буде інформаційна катастрофа
Оператор супутникового телебачення відповів на заяву про те, що демонтувати супутникові тарілки нібито не завадить.

Офіційний оператор супутникового телебачення повідомив, що загроза та необхідність демонтажу супутникових тарілок відсутня.

Зокрема, таким чином відповіли на заяву керівника Центру територіальної оборони міста Дніпро Геннадія Корбана.

Сьогодні у заяві керівника Центру тероборони міста Дніпра Геннадія Корбана в ефірі телемарафону на "Дніпро TV" була трансльована думка щодо демонтажу супутникових антен, бо, ніби "усі вони спрямовані на російський супутник, що транслює ворожу пропаганду".

"Я вважаю, що не можна недооцінювати жодних ймовірних ризиків. Це превентивний захід, який зайвим точно не буде", - сказав пан Корбан. Ця теза має нищівний вплив на мільйони українських домогосподарств, які за допомогою супутникових провайдерів мають доступ до правдивої та актуальної інформації, яку транслюють українські національні канали.

Супутникові антени (тарілки) - це обладнання для приймання телевізійного сигналу від супутників і з технічної точки зору антени, які налаштовані на прийом російських каналів, легко відрізнити від інших, адже азимут антени, налаштованої на 36Е відрізняється від так званого "Горинича", який налаштований на українські канали й спрямований на 4,9Е.

Візуально це напрямок на 40 градусів в сторону сходу. "Горинич" має один конвертор, як правило, менший розмір - 60 см проти 90 см антени з трьома конверторами.

Саме тому немає потреби знімати/демонтувати всі антени, адже це призведе до суцільної інформаційної катастрофи та може лишити українців без доступу до національних каналів та правдивих новин про актуальну ситуацію на фронті. А це наразі є найголовнішим після безпеки.

Супутникове телебачення є найстабільнішим типом телевізійного мовлення, особливо у військовий час, оскільки не залежить від наземних передавачів.

У разі відсутності інтернету, ефірного мовлення, лишається гарантована можливість дивитись супутникове мовлення. Саме тому, одним з перших кроків було здійснене розкодування усіх українських національних телеканалів на супутнику.  Закликаємо всіх власників супутникового обладнання зберігати спокій! Дякуємо, що залишаєтесь з нами! Все буде Україна.

Нагадаємо, що в Україні запустять систему національних баг-баунті для запобігання кібератакам. Держспецзв'язку розробило законопроєкт на виконання рішення Ради національної безпеки й оборони.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Космічна допомога: є можливість отримати змогу слідкувати за ворогом завдяки закордонним супутникам з SAR Космічна допомога: є можливість отримати змогу слідкувати за ворогом завдяки закордонним супутникам з SAR
Вже найближчим часом до країн, які діляться з Україною знімками супутників, може долучитися і Японія.
У США з'явилися нові супутникові системи для стеження за війною в Україні У США з'явилися нові супутникові системи для стеження за війною в Україні
Системи надають докладні розвідувальні дані про дії російських військових, про запуски ракет та ймовірні стратегічні цілі.
Loading...
Load next