Facebook та Instagram блокують хештеги публікацій, пов’язаних зі звірством росіян у Бучі

Facebook та Instagram блокують хештеги публікацій, пов’язаних зі звірством росіян у Бучі
Соцмережі Цукерберга обмежили хештеги #Bucha і #BuchaMassacre.

Соцмережі Facebook та Instagram почали блокувати поширення хештегів публікацій #Bucha і #BuchaMassacre, пов’язані з вбивствами росіян в Бучі. Про це повідомляє українське IT-медіа dev.ua в Telegram.

Соцмережі Facebook та Instagram почали блокувати хештеги, пов’язані із військовими злочинами рф в українських містах: #Bucha і #BuchaMassacre. Уже 3-4 квітня 2022 року користувачі почали помічати, що хештеги блокуються, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що фото та відео з цього міста стали однією з головних новин усіх світових медіа, а також виступів світових політиків. ЗМІ писали статті із заголовками про BuchaMassacre, а в англомовній Вікіпедії з’явилась стаття про це.

Зі скріншотів повідомлень про блокування стає ясно: хештеги заблочили, тому що хтось на них регулярно жалівся, – додали в повідомленні.

Нагадаємо, що у Києві створили IT-батальйон: захист столиці від кібератак. IT-батальйон підтримує і захищає від кібератак життєво необхідні IT-сервіси Києва.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Чому відключення електроенергії небезпечні для ядерних об'єктів України Чому відключення електроенергії небезпечні для ядерних об'єктів України
Вторгнення Росії в Україну все більше загрожує життєво важливим з'єднанням між українськими атомними електростанціями та електромережею.
Європа відмовилася співпрацювати з Росією щодо місії ExoMars Європа відмовилася співпрацювати з Росією щодо місії ExoMars
Вони засудили агресію проти України.
Космічна допомога: є можливість отримати змогу слідкувати за ворогом завдяки закордонним супутникам з SAR Космічна допомога: є можливість отримати змогу слідкувати за ворогом завдяки закордонним супутникам з SAR
Вже найближчим часом до країн, які діляться з Україною знімками супутників, може долучитися і Японія.
Loading...
Load next