Назад у минуле: росіян почали переводити на кнопкові телефони

Назад у минуле: росіян почали переводити на кнопкові телефони

У Росії зростає популярність фічерфонів – кнопкових "звонилок" з мінімумом функцій. Експерти пов'язують це з рішенням найбільших виробників смартфонів призупинити поставки в країну-агресор та наявних проблем з логістикою.

Про це пише російське видання 3dnews.ru, посилаючись на РБК.

Так, поставки кнопкових телефонів в Росії в першому кварталі 2022-го виросли відразу на 43% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року й сумарно досягли 3,5 млн. пристроїв. Поставки смартфонів же скоротилися на 14%, до 6,8 млн штук.

Основний обсяг імпорту кнопкових телефонів забезпечили три російські бренди: Inoi, F+ і BQ – на них сукупно припало майже два мільйони пристроїв. Представники одного з них зауважили, що зробили більш об'ємне замовлення, аби не зіткнутися з нестачею товару в майбутньому через проблеми з логістикою.

Нагадаємо, раніше невідомі вкрали з російського офісу TikTok техніку Apple на значну суму.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Обговорили жорсткі економічні санкції для Росії: Кулеба зустрівся з Блінкеном у Стокгольмі Обговорили жорсткі економічні санкції для Росії: Кулеба зустрівся з Блінкеном у Стокгольмі
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба перебуває з робочим візитом у Стокгольмі.
Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів
Санкції пропонується застосувати строком на 3 роки до 6 фізичних та 10 юридичних осіб, які поширювали продукцію та інформаційний контенту з виправданням збройної агресії РФ проти України.
Loading...
Load next