"Invest In Peace, Bro": Binance, Kalush та інші артисти запускають NFT-колекцію

"Invest In Peace, Bro": Binance, Kalush та інші артисти запускають NFT-колекцію

Топові українські артисти, серед яких і переможці Євробачення-2022 — гурт Kalush, об'єдналися в NFT проєкті «Міста-герої» на Binance NFT за підтримки фестивалю Atlas.

Колекція ілюстрацій від провідних українських художників присвячена 12 українським містам-героям і покликана привернути увагу громадськості до завданих руйнувань під час війни.

Кожне місто-герой підтримає зірка-амбасадор. Серед них: переможець Євробачення 2022 гурт Kalush, рок-гурт THE HARDKISS, Один в каное, Monatik, ONUKA, Pianoboy, Aнтитіла, Сергій Бабкін, Aртем Півоваров та інші.

Придбавши один із іменних лотів, покупець отримає NFT з підписами художника та музиканта, а також згодом поштою і фірмовий мерч із автографом зірки. Весь прибуток від сейлу буде переказано у благодійний фонд Music Saves UA на допомогу постраждалим сім'ям у відповідних містах.

Аукціон розпочнеться 31 травня о 12:00 (за Києвом) і триватиме 7 днів.

Також українська блокчейн-компанія Everstake пожертвувала армії 10 мільйонів доларів у криптовалюті. Частину коштів передали благодійному фонду Aid For Ukraine. Ініціатива залучила понад 60 мільйонів доларів з моменту запуску, з яких вже 45 мільйонів витратили на потреби військових. Про це пише PRPortal.

Разом з Мінцифрою та креативним агентством Bickerstaff.734. компанія створила реп-відео за участю міністра цифрової трансформації Михайла Федорова та закликає криптоспільноту жертвувати і далі фонду Aid For Ukraine.

Голуби миру зробили спільний трек разом з Михайлом Федоровим. Меседж в тому, що люди інвестують в багато дивних речей і свято вірять в те, що вони стануть проривними. Але вони рідко думають про мир як інвестицію, хоча це найважливіша річ для людства. Ми впевнені, що мир вартий того, щоб вкласти в нього гроші, – каже Ілля Ануфрієнко, креативний директор агенції Bickerstaff.734.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Loading...
Load next