Звичайні українські користувачі зможуть придбати термінали Starlink

Звичайні українські користувачі зможуть придбати термінали Starlink

Українці, які попередньо замовили послугу Starlink, почали отримувати листи, в яких йдеться, що вони можуть завершити оплату сервісу та отримати термінал за своєю адресою. Такий лист з'явився в редакції Mezha.Media.

Супутниковий інтернет Starlink був вже деякий час доступний для замовлення з України, проте компанія не відправляла термінали. На сайті Starlink поки що немає оновленої інформації щодо надання супутникового інтернету в Україні звичайним користувачам, проте термінал можна замовити, залишивши попередню оплату у розмірі $99.

В листі від сервісу зазначається, що для отримання термінала потрібно заплатити решту – $500 разом з податками. Проте, є шанс не платити решту, якщо у вас немає для цього можливості. Така пропозиція діє з самого початку війни для українських користувачів вже отримували Starlink’и по $100 за штуку.

Надалі щомісячна абонентська плата за використання супутникового інтернету Starlink складає $120 на місяць, проте в листі вказано, що для українських користувачів перші 3 місяці будуть безкоштовними. 

Нагадаємо, раніше міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров повідомив, що компанія Starlink Ukraine («Старлінк Юкрейн») отримала реєстрацію оператора.

Щойно компанію внесли до Реєстру постачальників електронних комунікаційних мереж та послуг за номером 1. Представництво компанії SpaceX вже скоро почне активну роботу в Україні! — написав він.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next