Колискова200: сервіс, який налаштовує на солодкі сни даними про втрати ворога

Колискова200: сервіс, який налаштовує на солодкі сни даними про втрати ворога
Українські активісти створили сайт на ньому можна підготуватися до хороших снів інформацією про втрати російських окупантів, а також перехопленнями розмов, де вони скаржаться на поразки.

Нові технології на основі нової реальності. Сервіс Колискова200 постійно завантажує на одну сторінку найактуальнішу інформацію про те, скільки саме бійців та техніки втратили загарбники.

Крім того, аби краще заколисати себе перед сном, можна увімкнути аудіо. Один з варіантів — пісня співачки Стасік «Колискова для ворога». Другий — численні перехоплення розмов російських солдатів з друзями та рідними, де вони скаржаться на втрати та поразки в Україні.

Сервіс своєрідної переможної медитації створили київські айтішники Мирослав Криж та Олексій Веклич. 

За ці два місяці колосальні втрати ворога стали для кожного з нас перманентною базою для надії і найкращим заспокійливим, — розповідають ініціатори проєкту. — Тому ми вирішили перетворити їх на сторінку, де кожен може видихнути і налаштуватися на спокійну ніч. Адже що краще гарантує здоровий сон, аніж свідчення того, що ми перемагаємо?

На сайті також можна допомогти армії. Потрібно перейти на сторінки спецрахунку Нацбанку, Повернись живим чи Госпітальєрів, аби зробити внесок.

Нагадаємо, що Starlink буде в Україні! - заявив Міністр цифрової трансформації України.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
Міноборони отримало інструмент для ідентифікації живих та вбитих окупантів Міноборони отримало інструмент для ідентифікації живих та вбитих окупантів
У Міністерстві оборони України з суботи, 12 березня, розпочали застосовувати американську технологію розпізнавання обличчя Clearview AI. Система має доступ до десятків мільярдів зображень із соцмереж серед яких і російські.
Loading...
Load next