Застосунок "Повітряна тривога" попереджатиме про хімічну та радіаційну небезпеку

Застосунок "Повітряна тривога" попереджатиме про хімічну та радіаційну небезпеку
Оновлення вже доступне для користувачів iOS, Android Huawei.

Застосунок "Повітряна тривога" попереджатиме українців про хімічну загрозу, радіаційну небезпеку, артобстріл та вуличні бої. Повідомило Мінцифри.

Наразі застосунок завантажили 11 мільйонів разів. Завдяки йому користувачі отримують сповіщення про початок та завершення п'яти типів тривог:

  •  повітряна тривога
  •  артилерійський обстріл;
  •  вуличні бої;
  •  хімічна загроза;
  •  радіаційна небезпека.

Для кожного типу тривоги створено унікальні сповіщення. Окрім звукових сигналів, застосунок також надсилає текстові повідомлення з рекомендаціями дій, залежно від виду загрози.

Інформацію про всі види небезпеки передають відповідальні оператори в обласних адміністраціях України. Координацію тривог забезпечують чергові ДСНС.

Нагадаємо, що кіберполіція попереджає: ворог використовує мобільні застосунки для розвідки.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Повітряна тривога" 3.0: сповіщення про вуличні бої, загрозу артобстрілу та інші оновлення "Повітряна тривога" 3.0: сповіщення про вуличні бої, загрозу артобстрілу та інші оновлення
Застосунок "Повітряна тривога" від Ajax Systems отримав оновлення. Тепер у додатку з'явилася інформація про вуличні бої та багато іншого.
Застосунок «Повітряна тривога» тепер попереджатиме про хімічну та радіаційну загрози (відео) Застосунок «Повітряна тривога» тепер попереджатиме про хімічну та радіаційну загрози (відео)
Користувачі отримуватимуть сповіщення про початок та завершення 5 типів тривог: повітряної, артилерійського обстрілу, вуличних боїв, хімічної загрози та радіаційної небезпеки.
Loading...
Load next