Стало відомо чому Ілон Маск призупинив покупку Twitter

Стало відомо чому Ілон Маск призупинив покупку Twitter

Засновник компаній SpaceX та Tesla Ілон Маск вирішив відкласти покупку компанії Twitter перед виступом володимира путіна 9 травня. Бізнесмен заявив, що угода не матиме сенсу, «якщо ми рухаємося до Третьої світової війни».

Про це повідомляє видання Business Insider з посиланням на особисте листування, оприлюднене під час судового розгляду.

8 травня Маск надіслав повідомлення банкіру Morgan Stanley. У ньому він посилається на майбутній виступ президента росії володимира путіна.

Давайте пригальмуємо лише на кілька днів. Завтрашня промова путіна справді важлива. Немає сенсу купувати Twitter, якщо ми рухаємося до Третьої світової війни, – йшлося у повідомленні бізнесмена.

Зачитуючи це повідомлення, юрист Twitter повторив аргумент компанії про те, що Маск порушує контракт, і його єдина мотивація для виходу з угоди – стурбованість особистими фінансовими проблемами.

Нагадаємо, раніше співзасновник Monobank поскаржився на Цукерберга.

Карина Бовсуновська  — pravdatutnews.com

Читайте також
Європа відмовилася співпрацювати з Росією щодо місії ExoMars Європа відмовилася співпрацювати з Росією щодо місії ExoMars
Вони засудили агресію проти України.
Намагалася "хакнути" системи Starlink: Пентагон розповів про фатальну помилку росіян Намагалася "хакнути" системи Starlink: Пентагон розповів про фатальну помилку росіян
Система надає доступ до широкосмугового інтернету в будь-якій точці планети.
Loading...
Load next