Instagram скоро запустить "нову" функцію: що і коли

Instagram скоро запустить "нову" функцію: що і коли

Популярна соцмережа Instagram однією з останніх готується надати своїм користувачам можливість репостити фото і відеоконтент інших людей. Пише TechCrunch після розповіді представника Meta.

Принцип роботи буде схожий зі Stories. Люди зможуть ділитися тим, що їм подобається, а творці оригінального контенту – отримувати визнання за свою роботу – розповів представник соцмережі.

За його словами, тестування почнеться вже щоякнайближчим часом серед окремих користувачів. 

TechCrunch зазначає, що робота над відповідною функцією ведеться як мінімум з травня – тоді свідчення її присутності у застосунку виявив один з розробників. Значок репосту публікацій буде доступний в меню "Поділитися", під чужі пости також виділять окрему вкладку в профілях користувачів.

Нагадаємо, що нова послуга в "Дії": подати заяву на всиновлення тепер можна онлайн.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Британські ЗМІ повідомили, що Meta розглядає можливість повного закриття Facebook та Instagram у Європі Британські ЗМІ повідомили, що Meta розглядає можливість повного закриття Facebook та Instagram у Європі
Незрозуміло, наскільки реальними є такі "погрози", адже європейські користувачі приносять мільярдні прибутки.
Доступ до інтернету Starlink надали усім українцям: як скористатися і скільки це коштує Доступ до інтернету Starlink надали усім українцям: як скористатися і скільки це коштує
Starlink - це інноваційний проєкт, який завдяки мережі супутників та спеціальному терміналу із супутниковою антеною забезпечує доступ до широкосмугового інтернету в будь-якій точці планети.
Loading...
Load next