Терористична росія визнала Meta терористичною організацією

Терористична росія визнала Meta терористичною організацією

“Роскомнадзор” вніс у вівторок гіганта соціальних мереж Meta до списку терористичних і екстремістських організацій. Повідомляє російське видання ТАСС.

У березні російський уряд заблокував такі соціальні мережі, як Facebook, Instagram і Twitter. Московський суд також звинуватив соціальну мережу в екстремістській діяльності, стверджуючи, що вона дозволяла користувачам соціальних мереж в Україні публікувати контент, який пропагує насильство проти росіян.

Тоді адвокат Мети відкинув звинувачення та заявив суду, що організація ніколи не займалася екстремістською діяльністю та була проти русофобії.

Відколи 24 лютого російські війська розпочали повне вторгнення в Україну, Кремль посилив контроль у соціальних мережах. Він заборонив західні гіганти соціальних медіа, звинувативши їх у пропаганді насильства проти росіян. У відповідь технологічні компанії в Європі демонетизували російські державні ЗМІ і навіть заблокували їх.

Нагадаємо, що таке офлай-месенджер: що робити, якщо зник мобільний зв'язок.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Google перекрив заробіток російським пропагандистам, які наживаються на війні в Україні Google перекрив заробіток російським пропагандистам, які наживаються на війні в Україні
Кремлівські пропагандисти більше не зможуть монетизувати свій брехливий контент.
Космічна допомога: є можливість отримати змогу слідкувати за ворогом завдяки закордонним супутникам з SAR Космічна допомога: є можливість отримати змогу слідкувати за ворогом завдяки закордонним супутникам з SAR
Вже найближчим часом до країн, які діляться з Україною знімками супутників, може долучитися і Японія.
Loading...
Load next