В Україні можуть запустити можливість одружитися-розлучитися в метавсесвіті – Федоров

В Україні можуть запустити можливість одружитися-розлучитися в метавсесвіті – Федоров

Мінцифри працює над тим, аби Україна почала надавати послуги в метавсесвіті: вивчають варіант запуску можливості одружитися-розлучитися в метавсесвіті. Про це віцепрем'єр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров розповів на Київському міжнародному економічному форумі. Пише Економічна правда.

Наша місія - зробити найзручнішу країну в світі з точки зору державних послуг, щоб всі послуги були в один клік. До цієї місії додався ще один пункт з найбільш інноваційною системою захисту, тому що неможливо говорити про зручну країну, коли в тебе літають ракети над головою.

Технології безпеки - це новий тренд, на який тепер, після війни в Україні, буде попит на багато років вперед, - сказав Федоров.

За його словами, команда Мінцифри фокусується на двох трендах - govtech (робити так, щоб твої рішення купували інші країни) і military tech - захист.

Це два напрямки, на яких ми фоксуємось, ми робитимемо все, щоб бути першими в світі, і щоб це відбулось в найкоротший час, - додав міністр.

Федоров розповів деталі, що нікому не були відомі до цього.

Також я зроблю певний спойлер, якщо ми вже заговорили про метавсесвіт. У нас вже є кілька MVP в напрямку метавсесвіту (Minimum viable product - мінімально життєздатний продукт), де ми хочемо почати надавати послуги, і стати однією з перших країн світу, яка це робить.

Ми вже працюємо над першою послугою - у нас є кілька варіантів - ми тестуємо все: наприклад, однією з послуг ми хочемо запустити можливість одружитися-розлучитися в метавсесвіті. Ми бачимо в цьому потенціал, - резюмував Федоров

Нагадаємо, що у "Дії" запустили довідку про прописку: як додати (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
В Україну доставили ще одну партію обладнання Starlink – Федоров В Україну доставили ще одну партію обладнання Starlink – Федоров
Перша партія станцій супутникового Інтернету StarLink вже працює в Україні.
Через хакерські атаки: Україна проведе перші масштабні кібернавчання Через хакерські атаки: Україна проведе перші масштабні кібернавчання
Напередодні українські банківські сервіси та державні сайти зазнали чергової кібератаки, Служба безпеки України знайшла слід іноземних спецслужб.
Samsung хоче стати резидентом "Дія.City" Samsung хоче стати резидентом "Дія.City"
Статус резидента унікального правового й податкового простору Diia City отримали 55 українських та міжнародних IT-компаній.
Loading...
Load next