Україна отримала чергову партію Starlink: куди їх відправлять

Україна отримала чергову партію Starlink: куди їх відправлять

Україна отримала вже третю від Польщі партію Starlink, що забезпечує супутниковий інтернет. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у Telegram.

Україна отримала чергову партію Starlink. І вже сьогодні вони відправляться в «Пункти незламності», а також для підтримки медичної й енергетичної сфери, - написав Шмигаль.

Очільник уряду наголосив на важливості, аби українці залишалися на зв'язку з близькими, а критична інфраструктура продовжувала працювати, попри найскладніші ситуації.

Хочу подякувати братському польському народові, польському уряду та Прем’єр-міністру Матеушу Моравецькому за швидку допомогу в кризовий час, яка без зволікань була надана. Це вже третя партія Starlink, яку Україна отримує від Польщі. І перша частина великої партії, яку ми чекаємо до кінця січня, - зазначив він.

Шмигаль наголосив, що команда уряду й Мінцифри продовжує працювати над тим, щоб "Україна залишалась на зв’язку та працювала навіть у найскладніші часи"

Нагадаємо, що Україна планує розробити дрони класу "повітря-повітря", здатні збивати "шахеди" - віцепрем'єр.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Доступ до інтернету Starlink надали усім українцям: як скористатися і скільки це коштує Доступ до інтернету Starlink надали усім українцям: як скористатися і скільки це коштує
Starlink - це інноваційний проєкт, який завдяки мережі супутників та спеціальному терміналу із супутниковою антеною забезпечує доступ до широкосмугового інтернету в будь-якій точці планети.
В Україну доставили ще одну партію обладнання Starlink – Федоров В Україну доставили ще одну партію обладнання Starlink – Федоров
Перша партія станцій супутникового Інтернету StarLink вже працює в Україні.
Loading...
Load next