Зручні фішки планшетів Самсунг, про які треба знати

Зручні фішки планшетів Самсунг, про які треба знати

Після купівлі нового планшета користувачі не завжди приділяють увагу функціям, що допоможуть значно спростити роботу. Android – доволі проста операційна система, й вона мало чим відрізняється на гаджетах різних виробників. Усе необхідне ми бачимо на головному екрані та меню: браузер, YouTube, календар, годинник тощо. Але якщо йдеться про планшет Самсунг, що працює на Андроїді, але у власній оболонці One UI від Samsung, тут є певні фішки, про які варто дізнатися детальніше. Вони допоможуть прискорити роботу з планшетом та захистити персональні дані.

Захищені папки

У кожного є власні таємниці, які хочеться приховати від інших. Якщо вашим планшетом іноді користуються й інші люди, наприклад по роботі або вдома, деякі файли можна перемістити в спеціальну захищену папку й встановити для неї коди розблокування. Така функція підтримується на планшетах і смартфонах різних виробників. 

Але Самсунг пішов ще далі. Завдяки платформі Samsung Knox ви можете переносити у захищену область цілі додатки й навіть створювати додаткове меню. Це нагадує Андроїд у Андроїді. Листування, важливі застосунки, папки з файлами, контакти, що сховані від сторонніх. Зверніть увагу, якщо забудете код розблокування, до цієї інформації важко буде отримати доступ. Тому варто зробити її резервне копіювання або додатково зберігати у хмарному сховищі.

Багатофункціональність – працювати на двох екранах

Якщо доводиться одночасно працювати з різними додатками, маєте змогу відкривати відразу два вікна на половину дисплея кожне. Дуже зручно, коли треба, приміром, стежити за зміною курсів валют у режимі реального часу та одночасно виконувати якусь іншу роботу. Кожне з вікон за бажанням можна відкрити на весь екран або згорнути на нижню панель. Завдяки продуктивним процесорам планшети Самсунг легко впораються з найбільшим навантаженням.

Швидке перенесення даних з пристроїв Samsung

Якщо лише недавно купили новий Samsung Galaxy Tab, вам не доведеться довго відновлювати всю інформацію з інших пристроїв. Достатньо увімкнути функцію Smart Switch й швидко перенести усі збережені дані з ноутбука чи смартфона Самсунг. Дуже зручно, оскільки інформацію можна передавати через USB, Bluetooth, з хмарного сховища.

Усе важливе завжди на дисплеї

Знайома ситуація, коли десятки разів на годину доводиться витягати планшет або смартфон з кишені чи сумки й дивитися, що там за повідомлення прийшло. Always On Display – це функція, що дозволить навіть на вимкненому екрані відображати найважливіше. Треба лише торкнутися до дисплея, не розблоковуючи пристрій, аби побачити:

  • текст повідомлення;
  • номер, з якого щойно дзвонили;
  • час;
  • погоду;
  • інші віджети, котрі користувач може встановити самостійно. – курси валют, баланс банківської карти тощо.

Декілька облікових записів на одному планшеті

Корисна функція, коли планшетом іноді бавляться діти. Ви можете відразу створити декілька акаунтів Samsung й перемикатися між ними, коли даєте планшет дитині або іншому користувачу.  Вони матимуть змогу налаштовувати головний екран й встановлювати певні додатки.

Додамо, що це лише верхівка айсберга, адже планшети Самсунг мають величезну кількість корисного функціоналу для роботи та розваг.

Читайте також
Lenovo Yoga – оригінальна серія функціональних планшетів Lenovo Yoga – оригінальна серія функціональних планшетів
Простота та доступність планшетів роблять їх популярними, а окремі виробники поділяють їх на серії та випускають залежно від можливостей та призначення. Чудовим прикладом оригінальної серії є планшети Yoga від Lenovo. Вони доповнюються дизайнерським оригінальним оформленням, великим набором функцій та важливими технічними характеристиками.
Наслідки кібератаки на Львів: файли з ЛМР опублікували у телеграм-каналах (відео) Наслідки кібератаки на Львів: файли з ЛМР опублікували у телеграм-каналах (відео)
З мережі ЛМР викрали частину робочих файлів та опублікували її на російських телеграм-каналах. 
Loading...
Load next