Lenovo Yoga – оригінальна серія функціональних планшетів

Lenovo Yoga – оригінальна серія функціональних планшетів
Простота та доступність планшетів роблять їх популярними, а окремі виробники поділяють їх на серії та випускають залежно від можливостей та призначення. Чудовим прикладом оригінальної серії є планшети Yoga від Lenovo. Вони доповнюються дизайнерським оригінальним оформленням, великим набором функцій та важливими технічними характеристиками.

Завдяки декільком режимам можна використовувати пристрій у різному форматі. Наприклад, можна активувати режим книги, клавіатури або консолі. Планшет lenovo yoga дійсно стане універсальним як для бізнесу та роботи, так і для розваг. Через зміщений центр ваги девайс можна розташувати як завгодно в залежності від контенту, що відтворюється.

Технічні особливості

Оцінюючи ключові параметри можна відзначити високу продуктивність та досить інноваційні рішення:

  • діагональ (10,1 дюймів, що є стандартом більшості планшетних комп'ютерів);
  • процесор (Qualcomm на 8 ядер, гарантуючи високу продуктивність та швидку обробку графіки);
  • матриця (IPS, з відмінною передачею кольорів і широкими кутами для огляду при будь яких можливостях відтворення контенту);
  • пам'ять (оперативна пам'ять на 3-4 Гб, а вбудована – 32 або 64 Гб, при цьому можна встановити карту microSD для розширення об’єму);
  • SIM-карта (завдяки слоту є можливість використовувати планшет також як телефон та підключатися до мереж 4G);
  • акумулятор (батарея ємністю 7000 мАг, що забезпечує до 10 годин автономної роботи за активності).

Пристрій працює під керуванням операційної системи Android, де представлений інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, зрозуміле керування та запропоновано велику кількість програм для скачування, розширюючи тим самим функціонал планшета. Постійні оновлення додатково покращують інтерфейс та пришвидшують роботу системи.

Переваги планшетів Yoga

Пристрої виконані із якісних матеріалів. Їх зручно тримати в руці, вони не вислизають і забезпечують чудове зчеплення з руками. Для додаткового захисту необхідно придбати чохол, а деякі з них у майбутньому можна буде використовувати у форматі підставки. Екран досить яскравий, гарантує якісне відображення інформації та графіки.

Чистий звук забезпечується двома динаміками. Зовнішній вигляд та продуктивно гармонійно поєднуються між собою. Девайси цієї серії стануть справжньою знахідкою для тих, хто хоче отримати універсальний інструмент для розваг, відпочинку та роботи.

Loading...
Load next