Десять держав запустили Талліннський механізм для кіберзахисту України

Десять держав запустили Талліннський механізм для кіберзахисту України

Міністерства закордонних справ України та ще десяти країн створили Талліннський механізм, який допоможе зміцнити кіберзахист і цивільний кіберпотенціал нашої країни.

Про це повідомив глава МЗС України Дмитро Кулеба.

Міністерства закордонних справ України та ще десяти країн створили Талліннський механізм з кіберзахисту: Велика Британія, Данія, Естонія, Канада, Нідерланди, Німеччина, Польща, США, Франція та Швеція. Талліннський механізм допоможе зміцнити кіберзахист і цивільний кіберпотенціал України, посилити захист нашої держави в кіберпросторі та задовольнити довгострокові потреби в кіберстійкості, – заявив міністр.

Він додав, що міністерства закордонних справ країн Талліннського механізму будуть координувати зусилля з мобілізації додаткової підтримки для потреб профільних установ у сфері кібербезпеки. Група також тісно співпрацюватиме з Євросоюзом і НАТО та залишається відкритою до приєднання нових учасників.

Нагадаємо, Україна отримала на відбудову €150 мільйонів від ЄС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні запустили сайт з відстеження пересування російських військ В Україні запустили сайт з відстеження пересування російських військ
На сайті є тематичні новини та сторінка, на якій регулярно оновлюються дані щодо кількості та місцеперебування російських військ.
В рамках угоди з Туреччиною: Україна хоче побудувати завод для виробництва безпілотників Bayraktar В рамках угоди з Туреччиною: Україна хоче побудувати завод для виробництва безпілотників Bayraktar
Про це міністр оборони України Олексій Резніков заявив на брифінгу.
Loading...
Load next