У Туреччині новий прототип «Байрактара» здійснив перший політ

У Туреччині новий прототип «Байрактара» здійснив перший політ

У Туреччині здійснив перший політ безпілотник Bayraktar TB3 PT-2, який будуть використовувати для запуску з кораблів з короткою злітною смугою.

Про це повідомляє технічний директор компанії Baykar Сельчука Байрактара.

Золотий вік турецької авіації. Перший політ Bayraktar TB3 PT-2. Перше льотне випробування другого прототипу, - йдеться у повідомленні.

Політ було здійснено зі злітної смуги аеродрому. Але загалом БПЛА Bayraktar TB3 стане першим бойовим безпілотним літальним апаратом у світі зі здатністю злітати та приземлятися з кораблів із короткою злітною смугою, таких як TCG Anadolu, та з конструкцією крила, здатного до складання.

Нагадаємо, Російська нафта нарешті відчуває тиск санкцій - Bloomberg

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна планує закупити ще близько 20 безпілотників Bayraktar Україна планує закупити ще близько 20 безпілотників Bayraktar
Зокрема, Україна й Туреччина укладатиме нові угоди, наприклад, про спільне виробництво ракет-носіїв, таких як українська «Зеніт-2».
"Усі перешкоди усунуто": Україна готова розпочати виробництва безпілотників Bayraktar, - Кулеба (відео) "Усі перешкоди усунуто": Україна готова розпочати виробництва безпілотників Bayraktar, - Кулеба (відео)
В Україні усунуто всі перешкоди для виробництва турецьких ударних безпілотних літальних апаратів Bayraktar TB2.
Loading...
Load next