iPhone 16 Pro Max встановив рекорд на час роботи без підзарядки

iPhone 16 Pro Max встановив рекорд на час роботи без підзарядки

YouTube-канал PhoneBuff перевірив час роботи iPhone 16 Pro Max без підзарядки. Зазначається,що преміальний смартфон Apple пропрацював 28 годин і 14 хвилин — з понад 12 годинами активної роботи екрана та 16 годинами в режимі очікування.

Про це повідомляє 9to5mac.

Відомо, що це новий рекорд в тестах PhoneBuff (раніше подібних показників не демонстрував жоден з протестованих смартфонів).

Samsung Galaxy S24 Ultra пропрацював менше всього на годину (27 годин і 18 хвилин), тоді як попередник в лінійці Apple, iPhone 15 Pro Max, показував 27 годин 45 хвилин роботи без підзарядки у торішньому тесті, ‒ зазначають у виданні.

Водночас тест цього разу був більш «напруженим» — із симуляцією прокручування Instagram та інших програм.

Для тестів PhoneBuff використовує запрограмовану роботизовану руку, щоб точно відобразити час автономної роботи для різних смартфонів, тоді як сам сценарій, замість звичного відтворення відео на повторі чи циклічного відвідування сайтів, включає весь спектр роботи смартфона: від надсилання та отримання повідомлень, сортування електронної пошти чи перегляду вебсторінок до використання програм у соціальних мережах, перегляд YouTube, ігор, прослуховування потокової музики, використання Google Maps тощо.

Нагадаємо, Корейський стартап розробив картонні дрони Papidrone-800: деталі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next