Масштабна ДТП за участі 4 автівок: деталі аварії на вул. Городоцькій у Львові (відео)

ДТП за участі 4 автомобілів: бус на шаленій швидкості виїхав на смугу зустрічного руху на вул. Городоцькій у Львові. Постраждало 7 осіб.

Фото: ПравдаТУТ Львів


У тому числі працівники поліції, які рухалися дорогою, виконуючи свої службові обов’язки. За попередньою інформацією, в автомобіля-винуватця аварії відмовили гальма.

Фото: ПравдаТУТ Львів

 

Окрім цього, у випуску ГарячіNEWS про таке: 

  • Смертельна пожежа: у Львові на вул. Городоцькій, 60 горіла квартира на 4-му поверсі. Під час розвідки задимленого помешкання рятувальники виявили тіло загиблої власниці. Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку, пошкодив стіни та стелю. Одна з попередніх версій причини виникнення пожежі – несправність пічного опалення.
Фото: скриншот з відео ДСНС 
  • Патрульні подбали про безпечне приземлення гелікоптера з важкохворим на борту: екіпаж патрульних 3-го батальйону отримав завдання допомогти медикам. Гвинтокрил Національної поліції транспортував 33-річного пацієнта з інфарктом з Городка. Патрульні забезпечили охорону місця приземлення гелікоптера.
Фото: скриншот з випуску #ГарячіNEWS
  • Збройний напад на магазин у Стрию: чоловік у балаклаві, погрожуючи продавчині пістолетом, викрав гроші з каси та втік.
Фото: Нацполіція 


Як повідомляють у Нацполіції, оперативно встановити особу та розшукати нападника правоохоронці змогли за допомогою камер спостереження, які входять до єдиної системи відеонагляду «Безпечна Львівщина». Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

  • Закладчик-«гастролер»: поблизу Львова затримали 20-річного жителя Кіровоградської області, який розповсюджував пакетики з амфетаміном та канабісом. Під час патрулювання території у селі Зубра, оперативники кримінальної поліції виявили зловмисника, який робив закладки на вул. Івана Франка. Слідчо-оперативна група вилучила у хлопця 27 згортків з наркотиками й скерувала їх на експертизу. Правоохоронці також встановили, що «гастролер» неодноразово розповсюджував заборонені речовини у Львівському районі.
  • Смертельна ДТП: у селі Добряни зіткнулися фургон і бус. За попередньою інформацією поліції, водій автомобіля «Renault Master», 36-річний житель одного з сіл району, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де власне й не розминувся з іншим автомобілем, яким керував 35-річний мешканець Городка.
Фото: скриншоти з відео Нацполіції
Фото: скриншоти з Нацполіції

Від травм, отриманих унаслідок аварії, водій «Renault Kangoo» загинув на місці. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Ірина Сульpravdatutnews.com