На Львівщині "кримінальна пара" жорстоко вбила пенсіонерку (відео)

У Стебнику чоловік та жінка жорстоко вбили пенсіонерку. Встановлено, що 23 січня пообіді зловмисники прийшли у будинок під приводом продажу меду. Доки чоловік розмовляв з господинею, його спільниця непомітно пройшла у кімнату та почала шукати гроші.

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області

Проте, власниця помешкання помітила це та стала випроваджувати непрошених гостей – тоді зловмисник кілька разів вдарив її в обличчя, зв’язав руки, а рот зав’язав рушником – щоб не кричала. Заволодівши незначною сумою коштів та мобільним телефоном, нападники втекли, а їх жертву за кілька днів племінниця виявила мертвою.

  • «Брендова» контрабанда на 270 тисяч гривень. В пункті пропуску «Шегині – Медика» працівники митниці на смузі руху «зелений коридор» виявили перевезення вживаної побутової техніки, а також взуття, одягу та аксесуарів всесвітньо відомих брендів на суму понад 270 тис. грн.
Фото: Львівська митниця
  • Масштабна пожежа у Львові. На вулиці Хорватській виникло займання в одній з квартир 4-поверхового будинку. Вогонь спричинив сильне задимлення, тому рятувальникам довелося додатково виводити людей на свіже повітря застосовуючи при цьому спеціальні кисневі апарат. Загалом на свіже повітря вивели 7 людей , з них 4 дитини.

Фото: ДСНС Львівщини
  • На станції "Золочів" потяг на смерть збив чоловіка. Фатальний наїзд: на Львівщині потяг на смерть збив місцевого жителя. Сталося це поблизу залізничної станції «Золочів» пасажирський потяг сполученням «Київ – Чоп» здійснив наїзд на чоловіка. Локомотив здійснив наїзд на 49-річного чоловіка. Від отриманих травм він помер на місці події.

Фото: Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА

Ірина Суль pravdatutnews.com