Вбивство таксиста у Львові: поліція розшукує нападників (відео)

У Львівському аеропорті вилучили контрабанду вартістю понад 1 мільйон гривень. На території області затримали наркоторгівця, який збував «метадон». На залізничній колії зійшли з рейок 13 вагонів вантажного потяга «Клепарів – Батьово», який перевозив щебінь та залізну руду. У Сихівському районі міста Лева вбили таксиста.  

А також у випуску про таке: 

  • Стрілянина на Сихові. До одного з місцевих ресторанів зайшов чоловік з вогнепальним пораненням. Він розповів, що невідомий намагався його вбити. Свідки викликали на місце події швидку та правоохоронців. Чим все завершилося?
  • Чоловік заявив, що вже 2 тижні як в нього безвісти зникла дружина. Чоловік був з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Й розповів, що дружина пішла через постійні конфлікти. Але все виявилося не так, як здавалося на перший погляд.
  • Смертельна ДТП на Львівщині. Внаслідок автотрощі загинули троє осіб: серед яких є діти. Відомо, що винуватець аварії не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де й скоїв зіткнення. До того ж виявилося, що 19-річний був напідпитку.