Гімнастки Анна та Інна про спорт, змагання, натхнення та відпочинок

Дивіться також
Олімпійські зустрічі 2020: гімнастка Погранична про Токіо та плани на майбутнє (відео) Олімпійські зустрічі 2020: гімнастка Погранична про Токіо та плани на майбутнє (відео)
Христина Погранична - українська гімнастка, фіналістка Олімпійських Ігор у Токіо, срібна призерка ІІІ-х літніх Юнацьких Олімпійських ігор у Буенос-Айресі, абсолютна чемпіонка XVII Всесвітньої літньої Гімназіади 2018-го, чемпіонка України серед юніорів з художньої гімнастики 2017 і 2018 років. Спортсменка поділилася своїми враженнями від Олімпіади-2020. Розповіла про травми, прикрі інциденти під час змагань та мотивацію під час складних моментів.
Український гімнаст Верняєв оскаржує дискваліфікацію на чотири роки Український гімнаст Верняєв оскаржує дискваліфікацію на чотири роки
На початку року Комітет з етики в гімнастиці (GEF) ухвалив рішення про те, що концентрація мельдонію, яку знайшли у нього в організмі, достатня для дискваліфікації його на 4 роки.
У Львові біля Порохової Вежі відбувся турнір з стрітболу (відео) У Львові біля Порохової Вежі відбувся турнір з стрітболу (відео)
Понад 20 команд взяли участь у турнірі зі стрітболу. В межах змагання також провели чемпіонат міста з триочкових кидків.