На Львівщині затримали викрадачів людей (відео)

З ножем на рідного брата: на Львівщині під час конфлікту постраждав 38-річний чоловік. Унаслідок наїзду іномарки загинув працівник дорожньої служби. Фатальна аварія: на залізничному переїзді на Львівщині вантажний потяг протаранив легковик.

Про це у новому випуску #ГарячіNEWS, а також:

  • Небезпечне селфі. У Львові на залізничній станції «Підзамче» дівчина, аби зробити фото, видерлася на вагон-цистерну, де її вдарило струмом. Постраждалу з понад 70% опіків тіла госпіталізували у реанімації.
  • Яка зараз ситуація за паркуванням у Львові? У законі прописані спеціальні правила для стоянок електрокарів. Але водії на звичайних автівках продовжують там паркуватися. Чи передбачена за це адміністративна відповідальність?
  • Безпечний відпочинок. Рятувальники навідалися на Ясниський кар'єр, де перевірили чи знають люди, як правильно поводити себе біля води, щоб уникнути нещасних випадків на водоймах.
  • У Львові вилучили партію наркотиків на півмільйона гривень. Серед речовин «амфетамін» та інші психотропи. Правоохоронці показали як відбувалось затримання та розповіли, що тепер загрожує наркоторговцю.