У Львові трапився обвал частини будинку: під руїнами 17-річний хлопець (відео)

Дивіться у випуску:

  • Потрійна ДТП з травмованими: на трасі «Київ – Чоп» неподалік Солонки зіткнулися вантажівка й два легковики. Водій «Audi», здійснюючи обгін у недозволеному місці, в’їхав у великогабаритний транспорт. Вантажівка, як наслідок, виїхала на зустрічну, де зіткнулася з легковиком. 2-річна дитина загинула. Ще 4 травмованих пасажирів доставили до лікарні. Водія-винуватця аварії затримали.
  • Двоє осіб загинули, троє у важкому стані – наслідки аварії у селі Дубина. За попередньою інформацією,24-річний водій автомобіля «Opel» виїхав на смугу зустрiчного руху, де зіткнувся з «Mazda». Внаслідок травм, отриманих під час ДТП, пасажирка останньої загинула на місці. Ще двох пасажирів: 10-річного хлопчика та 7-річну дівчинку ушпиталили. Попри зусилля медиків, хлопчик помер у лікарні. Правоохоронці з’ясовують обставини події.
  • Канал розповсюдження «амфетаміну» перекрили поліцейські на Львівщині. Психотропну речовину виготовляли та збували на території району 39-річна жителька одного з сіл та її 38-річний співмешканець. Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили обладнання та інгредієнти для виготовлення «амфетаміну»,  готову «продукцію»,  а також 4 літри прекурсорів, поліетиленові пакетики для фасування, електронні ваги та інші речові докази. Усе скерували на експертизу.
  • Підірвали сумку, аби та не підірвала аеропорт. Поліцейські отримали повідомлення від працівників служби безпеки про підозрілий портфель на території львівського летовища, в якому може бути вибухівка. Власницею торбини виявилась азійка, яка прямувала до Туреччини. На місці події працювали слідчо-оперативна група, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, а також патрульні. Евакуювали понад 300 осіб. Поліцейські обстежили приміщення аеропорту та прилеглу територію, жодних небезпечних предметів не виявили, а підозрілу сумку вивезли та знешкодили.
  • Смертельний обвал частини будинку на вул. Руській у Львові. Під руїнами опинився 17-річний хлопець, який перфоратором розбирав стіну.
  • Стріляв «просто так»: поліцейські затримали 23-річного убивцю двох чоловіків у Стрию. У його сумці правоохоронці виявили обріз рушниці та патрони.
  • Ножове поранення від гостя: поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві жителя Борислава.
  • Наче за принципом доміно: 6 автомобілів потрапили у ДТП на вул. Науковій у Львові. Двоє травмованих.
  • Стара байка про термінові кошти на уявне лікування після ДТП: «гастролер» з Києва видурив у літньої львів‘янки 10 тис. євро.
  • Виклик про ймовірно крадіжку автомобіля у Львові. Несподівана розв’язка.