Юлік - колишній клавішник гурту DZIDZIO: співпраця з зірками та сольна кар'єра у Києві (відео)

JULIK - український шоу-мен, саунд-продюсер та DJ поділився з глядачами власним досвідом та розповів про тренди шоу-бізнесу. 

Також у випуску, ви дізнаєтесь про таке: 

  • Чому тричі колишній клавішник гурту DZIDZIO тричі переїжджав до Києва?
  • Чому радіостанції диктують свої стандарти?
  • Навчання в Італії та булінг в дитинстві.
Дивіться також
"Всі знають, що я Юлік": ексучасник гурту DZIDZIO розповів про свою сольну кар'єру (відео) "Всі знають, що я Юлік": ексучасник гурту DZIDZIO розповів про свою сольну кар'єру (відео)
Український шоу-мен, саунд-продюсер та DJ Назарій Гук, якого більшість українців знають під псевдонімом JULIK, на піку популярності відомого DZIDZIO не побоявся покинути гурт та зайнятись сольною кар’єрою. У відвертому та ексклюзивному інтерв’ю телеканалу “ПравдаТУТ Львів” артист розповів, як будує зараз свою сольну кар’єру, як заробляв гроші у період карантину, навчання в консерваторії в Італії й булінг, який довелось пережити в той час.
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Львів та проєкт «Місто нуль відходів»: що вдалося реалізувати? (відео)
Детальніше читайте та дивіться в нашому новому випуску програми.