У Львові іноземці у парку “Знесіння” зарізали козу: причини та наслідки (відео)

Зарізали козу і смажили її на вогні. Така незвична ситуація трапилася у Львові у парку «Знесіння» біля цвинтаря. Іноземці пояснили, що купили тварину в селі поблизу Львова для власного споживання. Їм загрожує відповідальність за жорстоке поводження з твариною. 

Також у випуску про таке:

  • У середу на площу Ринок викликали поліцейських через стрілянину в одному із закладів громадського харчування. Чоловік здійснив 3 постріли з пістолета всередині кафе. Він сказав, що вирішив постріляти, щоб записати відео для соцмереж.
  • На Донбасі від кулі снайпера загинув боєць зі Львова Василь Островський. Він був командиром мотопіхотного  відділення 24-ї окремої механізованої бригади ім. короля Данила, яка дислокується у Яворові на Львівщині.
  • Святкування Дня Незалежності у Львові. Урочистості розпочнуть з відкриття найбільшого флагштока області та підняття державного прапора. Далі передбачений марш військовиків ЗСУ та іноземних партнерів, і завершать офіційну частину грою військового оркестру, розповіли представники облдержадміністрації та керівництво академії сухопутних військ.

 

Дивіться також
Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші" Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші"
Протягом минулої доби, 1 червня в районі окупованих територій та проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.
Берці на підборах: парадні черевики військовослужбовиць України змінили після хвилі критики (відео) Берці на підборах: парадні черевики військовослужбовиць України змінили після хвилі критики (відео)
Висота підбору туфель, у яких донедавна вчилися марширувати курсантки, складає 5,5 см. Однак, тепер підбори на нових черевиках вже ж таки залишаться, але стануть нижчими.