Смертельна аварія поблизу Львова: вантажівка зіткнулася з двома легковиками (відео)

Смертельна аварія поблизу Львова: вантажівка зіткнулася з двома легковиками. Внаслідок ДТП 70-річна пасажирка одного з автомобілів отримала тілесні ушкодження, від яких загинула на місці події. Водія ж з травмами ушпиталили.

Також у випуску про таке:

  • Зарізали козу та смажили її на вогні: четверо іноземців розправилися з твариною у львівському парку «Знесіння». Очевидці помітили, як невідомі чоловіки з ножами у руках повели копитну в хащі й повідомили про це на лінію «102». Обстеживши прилеглу територію, інспектори 3-го батальйону виявили 4 іноземців, які пояснили, що купили козу в селі поблизу Львова для власного споживання. Їм загрожує відповідальність за жорстоке поводження з тваринами, вчинене групою осіб.
  • Стріляв заради розваги: у кафе на пл. Ринок 39-річний львів’янин тричі гатив з пістолета, після чого втік. Патрульні по гарячих слідах затримали чоловіка, який пояснив, що має стартовий пістолет з холостими набоями. А стріляв для виготовлення контенту в соцмережі. Він також розповів, що вживав алкоголь. До слова, з людей ніхто не постраждав. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Львівського райуправління поліції. Стрілка затримали.
  • Впала в бункер: у Золочеві 54-річна місцева втрапила в майже триметрову споруду для зберігання зерна. При падінні потерпіла травмувалася, відтак самостійно піднятись не могла. Щоб створити до неї доступ, рятувальники, за допомогою бензорізу розрізали металеву решітку. Після чого, витягнули жінку, переклали її на медичні ноші та передати працівникам швидкої медичної допомоги.
  • У Львові на вул. Янева правоохоронці затримали наркозбувача. 21-річний житель Запорізької області мав при собі понад 20 згортків з наркотичними речовинами. Раніше судимий за наркозлочини 30-річний житель Самбора купував, зберігав та неодноразово збував наркотичні засоби, зокрема, «Субутекс». Поліцейські взяли чоловіка під варту.
  • ДТП, неправильне паркування, їзда без прав – результат патрулювання Залізничного району Львова. 5 адмінматеріалів і штрафи на 2 тисячі гривень: 22-річний львів'янин втікав від поліції, бо не мав чинного страхового полісу цивільно-правової відповідальності. Натомість, заробив більше штрафів.
  • Вони загасили масштабні лісові пожежі, зберегли 2 населені пункти, а головне – тисячі людських життів. Львівські рятувальники, у складі зведеного загону ДСНС допомогли грецьким колегам здолати вогняний апокаліпсис. Як усе було – розповідь із перших вуст.