День Незалежності України: спогади та історії подій, які відбувались у 1991 році (відео)

Ярослав Кендзьор - народний депутат України 1-6 скликань, учасник дисидентського руху в УРСР розповів про те, як вперше підняли прапор України у Верховній Раді та що для нього означає "незалежність". 

Також у випуску, ви дізнаєтесь про таке: 

  • Чому люди довго не розуміли, що таке незалежність?
  • Які події розростались 19-24 серпня 30 років тому?
  • Хто такі ГКПісти?
Дивіться також
Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України
На сьогоднішній пресконференції Володимира Зеленського, яка розпочалась о 12 годині за підсумками двох років роботи на посаді президента держави презентували офіційний символ 30-річчя Незалежності України - синю квітку, що розцвітає.
У Кабміні назвали вартість святкування Дня незалежності України У Кабміні назвали вартість святкування Дня незалежності України
На святкування 30-ї річниці незалежності України планують витратити майже 5,5 мільярдів.
Розгорівся скандал: на параді до Дня Незалежності курсантки будуть марширувати на підборах (фото) Розгорівся скандал: на параді до Дня Незалежності курсантки будуть марширувати на підборах (фото)
Українські дівчата-військові щодня тренуються марширувати на підборах до військового параду на День Незалежності. Однак, користувачів мережі таке рішення обурило й вони заявляють, що це суперечить цінностям НАТО.