У Львові загорілось авто: полум’я знищило салон транспортного засобу (відео)

Горіло авто. Про інцидент на вулиці Богдана Хмельницького рятувальників повідомили о пів на дев’яту ранку. Прибувши на місце події вогнеборцям вдалося швидко ліквідувати пожежу.

Однак полум’я знищило салон транспортного засобу. З людей ніхто не постраждав.

Також у випуску:

  • Затиснуло унаслідок зіткнення: у Самборі близько 10 ранку трапилась дорожньо-транспортна пригода. Вантажівка не розминулася з мікроавтобусом. Внаслідок ДТП травмувався водій останнього.
  • Дім на межі обвалу. Мешканці багатоквартирного будинку на вулиці Ніщинського, 36 наприкінці серпня помітили, що стіни почали тріскатися. І з кожним днем вони стають дедалі більшими. Комунальники наразі причину руйнації не повідомили. Яка там ситуація та що розповідають з цього приводу мешканцям посадовці дізнаєтеся у нашому випуску. 
  • Необачні ігри: однорічна львів’янка проковтнула перстень. Дві сестрички бавилися, в якийсь момент менша спробувала перстеник на зуб, старша хотіла забрати його з рота сестрички, однак випадково проштовхнула його глибше. На рентгені хірурги «ОХМАТДИТу» побачили, що перстень розірваний посередині і має гострі кінці.
Дивіться також
За останні три місяці на Львівщині зафіксували 2820 ДТП За останні три місяці на Львівщині зафіксували 2820 ДТП
Патрульна поліція Львівської області оприлюднила статистику, згідно з якою за січень — березень 2021 року на Львівщині зареєстрували 2820 дорожньо-транспортних пригод.
На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто
Водій авто "Фіат Добло", здійснюючи поворот, скоїв аварію за участю мотоцикла, яким керував 17-річний мешканець Сокальщини. Внаслідок ДТП постраждали неповнолітній водій мотоцикла та 18-річний пасажир транспортного засобу.