На Львівщині викрили наркоугруповання з щомісячним прибутком у 400 тис. гривень (відео)

Викриття наркоугруповання: п’ятеро чоловіків за допомогою двох месенджерів збували на території Львівщини наркотики та психотропи. Правоохоронці стежили за ділками упродовж кількох місяців. Як з‘ясували поліціянти, таку діяльність організував 26-річний чоловік. Для збуту речовин він взяв у спільники ще чотирьох осіб, а постачав зловмисникам продукцію 25-річний житель Київської області.

Кошти за замовлення «клієнти» перераховували на електронні гаманці або розраховувалися криптовалютою, а після оплати отримували фото з місцем розташування  завчасно зроблених «закладок» та їхні координати.

Також у випуску:

  • Початок чергової ковід-хвилі. Стрімке зростання захворюваності, чергова постачання вакцини та обов’язкові ковід-сертифікати для освітян. Медики, тим часом б’ють на сполох. Кажуть: це – ніщо інше, як початок нової хвилі. Яка ситуація зараз на Львівщині.
  • Новий міст на Львівщині. У селі Крушельниця облаштували переїзд через річку Стрий, замість старої конструкції, що обвалилася внаслідок повені понад 10 років тому. Як це все виглядає зараз та скільки часу й коштів витратили на будівництво? Дивіться у випуску.
  • Сміттєпереробному заводу у Львові – бути. Державна інспекція архітектури та містобудування України видала дозвіл на його будівництво на вулиці Пластовій. Зводитиме його одна з найбільших будівельних компаній Польщі.