Чорна п‘ятниця: як не стати жертвою обману? Поради щодо безпечного шопінгу (відео)

Подія, на яку із нетерпінням чекали шопоголіки з усього світу! Знаменита «Black Friday» або «Чорна п’ятниця» уже стартувала. Магазини оголосили про шалені знижки, відтак покупці поспішають придбати омріяні товари за дуже вигідними цінами. Однак нерідко в період такого цінопаду шопоголіки піддаються спокусі та витрачають гроші на вітер. 

У випуску ви дізнаєтесь:

- Як виник наймасштабніший у світі розпродаж: історія відчайдушного американського підприємця, який намагався вижити під час кризи у США

- Чому «Чорну п’ятницю» вважають аферою сторіччя? Чи варто полювати на знижки?

- Як не стати жертвою обману продавців: поради для вдалих покупок

Дивіться також
Пережити "чорну п'ятницю" і не розоритися: як в Україні проводять день шопінгу (фото) Пережити "чорну п'ятницю" і не розоритися: як в Україні проводять день шопінгу (фото)
Чи реально зберегти кошти в день найбільшого розпродажу в році, чи справді в Україні є вигідні пропозиції для покупців, а не ошуканство з боку магазинів — про це та інше детальніше у статті.
Економічна криза, День подяки, поліцейський жах чи просто "чорна п’ятниця"? (фото) Економічна криза, День подяки, поліцейський жах чи просто "чорна п’ятниця"? (фото)
Історія походження "чорної п'ятниці" не така однозначна і буденна, як могло б здатися. У статті ви дізнаєтесь, які саме були передумови виникнення звичного для сьогодні явища — щолистопадового розпродажу.
Феномен «чорної п’ятниці» у США: як святкує країна, з якої походить найбільший розпродаж у році (фото) Феномен «чорної п’ятниці» у США: як святкує країна, з якої походить найбільший розпродаж у році (фото)
Знижки та товари й послуги, "Cyber Monday", рекордні 9,5 млрд доларів — у статті ви зможете дізнатися про особливості проведення "чорної п'ятниці" у країні-походження цього дня — США.