Кава та її вплив на організм: думка експерта (відео)

Сьогодні без цього напою свій ранок не починає багато як українців, такі жителів інших країн. Особливо він популярний у Львові. Отож, що нам потрібно знати про каву? Як вона впливає на організм і кому може нашкодити? Дивіться у новому випуску програми #MDExpert.

Окрім цього, Ви дізнаєтесь про таке:

  • Легені працюють. Пацієнт, якому вперше в Україні трансплантували цей орган приїхав до лікарні швидкої допомоги на плановий огляд. Колись йому було важко зробити навіть декілька кроків, а зараз може сам піднятись по сходах. Що кажуть лікарі і як змінилось його життя після операції?
  • Львів підтримав всесвітню ініціативу «Щедрий вівторок». Доєдналася до такої благодійної справи й 8 міська клінічна лікарня. Там лікарі зібрали коробку хоробрості, яку наповнили різними іграшками для маленьких пацієнтів опікового відділення. Надихати робити добрі справи можемо і ми.
  • Врятували серце офіцера. Медики військово-медичного клінічного центру Західного регіону провели надскладну операцію військовому, який потрапив із важкими серцевими патологіями. Проте, лікарям вдалося вирішити його проблему з найменшим ризиком. Вони виконали необхідне протезування та пластику, завдяки якій зберегли всі фізіологічні розміри та ліквідували важку аортальну недостатність. Відтак, хірургічне втручання пройшло успішно і пацієнт одужує.