Виробляли понад 50 тисяч пачок цигарок на добу: львівські поліцейські ліквідували діяльність підпільного тютюнового цеху (відео)

Львівські поліцейські ліквідували діяльність підпільного тютюнового цеху. Організатори використовували нежитлове приміщення в одному з міст Тернопільської області, - повідомляє Нацполіція. Приміщення було обладнано промисловими лініями з виробництва тютюнових виробів, а також дизельним генератором для конспірації використання великої кількості електроенергії. Для безперебійного виготовлення фальсифікованих цигарок виробництво забезпечувалося тютюном, поліграфією, фільтрами та марками акцизного податку. Готова продукція збувалася на території Львівської, Тернопільської та Закарпатських областей. Вартість вилучених внаслідок санкціонованих обшуків цигарок, сировини та обладнання складає майже 20 мільйонів гривень.

Фото: Національна поліція

Окрім цього, у випуску #ГарячіNEWS ви дізнаєтесь про таке:

  • Трагічна пожежа: на вулиці Сигнівка, 46а сталося займання на 1-му поверсі двоповерхівки. Рятувальників викликали сусіди. Коли на місце прибули пожежники, вогонь охопив більшу частину будинку. Але завдяки злагодженим діям, рятувальникам вдалося не допустити поширення полум’я на прилеглі помешкання. Проте не обійшлося без жертв. Після включення в апарати захисту органів дихання було проведено розвідку та встановлено, що в квартирі є троє загиблих.
Фото: Національна поліція
  • Пожежа в гаражі. У селі Чишки сталось займання на території гаражу, внаслідок чого госпіталізували місцевого мешканця з І-ІІ ступенями опіків обличчя. Внаслідок займання згоріло 2 машини та саме приміщення.

Ірина Суль — pravdatutnews.com