Україна створить запас пального на кілька місяців, яке не зможуть знищити окупанти (відео)

Україна створить запас пального на кілька місяців, яке не зможуть знищити окупанти (відео)
Уже вдалося збільшили обсяги імпорту у 5 разів порівняно з показником, який був півтора місяця тому.

Україна створить запас пального на кілька місяців. І російські окупанти не зможуть його знищити. Про це заявив заступник голови Офісу президента Ростислав Шурма.

Віз зазначив, що додатковий стратегічний запас забезпечить стабільність і наявність нафтопродуктів на найближчі місяці вперед. Окрім того, уже вдалося збільшили обсяги імпорту у 5 разів у порівнянні з показником, який був півтора місяця тому.

Тому посадовець закликав українців не хвилюватися. Бо сьогодні в країну заїжджає достатньо бензину та дизеля, щоби покривати щоденну потребу громадян.

Вас також може зацікавити стаття:  Як ввезти «євробляхи» до України та які спрощення по перевезенню гуманітарки 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Обмеження націнок не поширюється на преміальне пальне" – Мінекономіки про скандал з АЗС "Обмеження націнок не поширюється на преміальне пальне" – Мінекономіки про скандал з АЗС
В українському уряді відреагували на призупинення продажів преміум-пального відомим мережами АЗС - серед яких WOG, ОККО, Socar і KLO. У мережах АЗС зазначають, що таке рішення зумовлене збитковістю від продажу преміального пального для компаній внаслідок ухваленого рішення Кабміном.
СБУ викрила масштабний нелегальний завод з переробки нафти на Дніпропетровщині (відео) СБУ викрила масштабний нелегальний завод з переробки нафти на Дніпропетровщині (відео)
Працівники Служби безпеки України викрили нелегальний нафтопереробний завод, який щодня виробляв десятки тонн дизельного палива.
Loading...
Load next