З 1 жовтня водії мають вмикати фари поза населеними пунктами

З 1 жовтня водії мають вмикати фари поза населеними пунктами

З 1 жовтня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу - ближнє світло фар.

Про це повідомляє поліція Київщини.

Нагадуємо про обов'язкову до виконання вимогу ПДР - з 1 жовтня до 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їхньої відсутності в конструкції транспортного засобу - ближнє світло фар, - йдеться у заяві.

Оскільки наступає період дощів, туманів і снігопадів, через що часто виникає недостатня видимість на дорозі, важливо позначати переміщення авто увімкненими ходовими вогнями або денним світлом фар. Завдяки цьому автомобіль буде помітним для пішоходів та інших учасників дорожнього руху, а ще це зменшує ризики потрапляння в ДТП.

Нагадаємо, На Харківщині через обстріли 28 тисяч споживачів залишаються без світла

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Жахливі наслідки ДТП: що може трапитись якщо не користуватись паском безпеки (відео) Жахливі наслідки ДТП: що може трапитись якщо не користуватись паском безпеки (відео)
Патрульні за допомогою манекена показали, якими можуть бути наслідки ДТП для водія та пасажира, якщо вони не користуються пасками безпеки.
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next