Віцепрезидент з розвитку міжнародного бізнесу в компанії «Caterpillar» заявив, що готовий інвестувати у Львів

Віцепрезидент з розвитку міжнародного бізнесу в компанії «Caterpillar» заявив, що готовий інвестувати у Львів
Також він підтримав кандидата в мери Ігоря Васюника."Основний важіль, який наштовхнув нас прийняти це рішення – чесність, порядність і, головне, вміння дотримання свого слова Ігоря Васюника, з яким

Також він підтримав кандидата в мери Ігоря Васюника.

"Основний важіль, який наштовхнув нас прийняти це рішення – чесність, порядність і, головне, вміння дотримання свого слова Ігоря Васюника, з яким на той час ми працювали. Для мене він є основою того, що, зайшовши з інвестиціями у це місто, я не зустріну штучних перешкод, і ми зможемо з обох сторін плідно співпрацювати на користь Львова", - зазначає віцепрезидент з розвитку міжнародного бізнесу в компанії «Caterpillar» Олег Турик.

Ігор Васюник став першим, кому вдалося заохотити інвестувати у нашу країну компанію такого рівня. Додамо, що свого часу ця корпорація на базі виробничих потужностей Укрзалізниці хотіла впровадити проєкт по модернізації теплотягів. Однак, за словами політичного діяча, через корупційні махінації на різному рівні влади цей проєкт тоді так і не вдалося реалізувати. Нині ж міжнародні партнери готові почати співпрацю зі львівського локомотиворемонтного заводу.  

"На сьогодні цей проєкт можна зреалізувати, але є одна умова: допоки будь-який чиновник у високих кабінетах буде малювати долі на папірцях, жоден інвестор, тим більше такий потужний, не зайде в Україну, тому питання корупції є надзвичайно важливим", - повідомив кандидат на посаду міського голови.

 

Додамо, що у своїй стратегії розвитку Львова Ігор Васюник передбачив створення інвестиційного клубу друзів міста Лева, тобто іноземних компаній, які будуть готовими інвестувати у економіку Львова.

"Якщо цей проєкт вдасться зреалізувати, то для міста це принесе тисячі робочих місць в різних галузях економіки, в тому числі може бути залучена потужна ІТ-сфера", - додав політик.

Фінансовий аналітик Олександр Громик співпрацю із цією компанією називає сенсацією, яка дає зрозуміти, що інститут репутації почав працювати.

"Акції цієї компанії на світових фінансових площадках входять в, так звані, «блакитні фішки», що вказують на абсолютну надійність і ліквідність акцій цієї компанії", - пояснив фахівець.

Рішення цієї компанії може стати сигналом і для інших інвесторів, що в кожному місті можна співпрацювати із чесними політиками із незаплямованою репутацією, важають експерти. Нагадаємо, що Ігор Васюник, виступаючи проти корупції та хабарництва в органах влади, вийшов із гаслом «Перший, хто не буде брати долю».

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.
У державну власність перейшли активи компаній, підконтрольні рф У державну власність перейшли активи компаній, підконтрольні рф
За матеріалами СБУ в управління держави передано арештовані активи на близько 15 млрд грн.
Loading...
Load next