Коболєв заявив, що Україна цікава країна для інвестицій у декарбонізацію

Коболєв заявив, що Україна цікава країна для інвестицій у декарбонізацію
28 квітня 2021 року Кабінет Міністрів звільнив Андрія Коболєва з посади голови правління Нафтогазу.

Колишній голова НАК Нафтогаз України Андрій Коболєв після звільнення з посади керівника компанії зайнявся бізнесом у сфері декарбонізованої енергії. Про це він розповів в інтерв'ю Forbes Україна.

Про сам бізнес поки що можу розповісти лише загалом. Ми говоримо про декарбонізовану енергію. На початку січня у США з’явилася компанія, яка залучатиме інвестиції для таких проєктів в Україні. Їхня головна мета — зменшення викидів СО2, — заявив колишній керівник держкомпанії.

Коболєв зазначив, що Україна є надзвичайно цікавою країною для інвестицій у зниження викидів СО2.

Ми в топсписку у світі з точки зору ефективності інвестиції у зниження викидів СО2. На цьому і побудована моя бізнес-ідея, — заявив колишній керівник Нафтогазу.

Водночас озвучувати суми інвестицій та конкретні проєкти Коболєв відмовився. Також він додав, що не повернувся б працювати до держкомпанії.

Якби мені запропонували очолити Нафтогаз без конкурсу, відмовився б, — заявив колишній голова НАК.

Нагадаємо, раніше ДБР проводило обшуки в екскерівника "Нафтогазу" Андрія Коболева.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Білий дім передумав запрошувати Зеленського на зустріч із Байденом у Вашингтон, - ЗМІ Білий дім передумав запрошувати Зеленського на зустріч із Байденом у Вашингтон, - ЗМІ
Білий дім передумав запрошувати Зеленського на зустріч із президентом США Джо Байденом після зміни керівництва "Нафтогазу".
"Нафтогаз" не може працювати без наглядової ради, - ексголова правління Коболєв "Нафтогаз" не може працювати без наглядової ради, - ексголова правління Коболєв
Колишній очільник "Нафтогазу" Андрій Коболєв заявив, що роботу установи за відсутності наглядової ради буде порушено. Зокрема він також зазначив, що йдеться тут не про конфлікт інтересів і навіть не про склад уряду.
Loading...
Load next