Українці за добу зареєстрували понад 1000 нових бізнесів

Українці за добу зареєстрували понад 1000 нових бізнесів

За одну добу після відновлення автореєстрації ФОП українці зареєстрували більше 1 000 нових бізнесів, найбільше — у сфері інформаційних послуг.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Єдиний державний реєстр було вимкнено, щоб дані українців були в повній безпеці. Наразі роботу ЄДР відновлено, а автоматична реєстрація бізнесу можлива на порталі Дія, — нагадав Федоров.

Міністр додав, що, за даними OpenDataBot, у топі за популярністю — ФОПи, що надають інформаційні послуги, ІТ-сфера та роздрібна торгівля.

Своєю чергою в Україні запустили проєкт “Stop Bloody Energy”, мета якого – показати глобальні компанії, які продовжують платити країні-агресору та заробляти на крові наших громадян.

Як повідомляє нардеп та волонтер Олексій Гончаренко, новий проект - експертна платформа боротьби на енергетичному фронті. 

Кожний долар заплачений за російські енергоносії — це долар відданий прямо вбивці в руки. Ті, хто ще цього не зрозумів — мають отримати чіткий сигнал: сьогодні в вашу маржу закладена конкретна кількість вбитих українських дітей, зруйнованих домівок, знищених міст й мільйони втрачених та понівечених війною життів, - відмітив Гончаренко.

Нагадаємо, раніше Шмигаль оцінив падіння ВВП унаслідок вторгнення РФ у понад 35%.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Заробітна плата під час війни: що робити підприємствам Заробітна плата під час війни: що робити підприємствам
В умовах військового стану, повітряних бомбардувань та активних бойових дій у деяких регіонах України багато підприємств опиняються у досить складній ситуації.
Loading...
Load next