Програма підтримки бізнесу під час війни (відео)

Програма підтримки бізнесу під час війни (відео)
Вона зможе охопити орієнтовно 250 компаній. Завдяки їй вдасться додатково створити понад 2500 робочих місць.

Програму підтримки бізнесу на період воєнного стану запускає Львівська ОВА. Нею можуть скористатися, як виробництва, які працювали в області до війни, так і релоковані підприємства. Але це за умови, що такі компанії зареєструвалися на території Львівщини.   Загалом програма зможе охопити орієнтовно 250 компаній. Також передбачається, що завдяки їй вдасться додатково створити понад 2500 робочих місць. Загальна сума, яку наразі заклали на видатки програми сягає 50 млн грн.

Безповоротну фінансову допомогу релокованим підприємства, які зареєструвані в нашій області, надаватимуть у розмірі до 100 тис грн. Додатково такі виробництва зможуть отримати ще 100 тис грн, якщо створить не менше як 20 нових робочих місць. Щодо ваучерної підтримки, то не більше ніж 50 тис грн надаватимуть на маркетингові ваучери, а для сертифікації продукції будуть виділяти до 80 тис грн.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Як евакуювати бізнес на захід Як евакуювати бізнес на захід
Як держава допомагає бізнесу перенести виробництва для відновлення роботи в західні регіони, скільки підприємств це вже зробили і з чим вони стикаються.
Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів
Раніше в російському Forbes підрахували, що російські мільярдери втратили $28 млрд за місяць через загрозу вторгнення РФ в Україну.
Тепер і без мультфільмів: Disney призупиняє весь бізнес у росії Тепер і без мультфільмів: Disney призупиняє весь бізнес у росії
Раніше кінокомпанії Disney, Warner Bros, Sony Pictures скасували свої прем'єри в РФ через те, що Росія вчинила напад на Україну.
Loading...
Load next