"Ми налаштовані боротися далі": «Ашан» припиняє інвестиції та поставки в росію

"Ми налаштовані боротися далі": «Ашан» припиняє інвестиції та поставки в росію

Французька компанія «Ашан» припиняє інвестиції та поставки в росію. Ще тиждень тому у компанії казали, що не йтимуть з російського ринку, бо їхня місія годувати населення і України, і росії.

Про це повідомляє пресслужба «Ашан Україна».

Ми нарешті домоглися від головного офісу, аби компанія припинила інвестиції та поставки в рф. Це лише перший крок, але ми налаштовані боротися далі, — йдеться у повідомленні. Додають, що надсилали до головного офісу десятки звернень з вимогою припинити роботу в росії.

Для росії це означає те, що не будуть відкриватися нові магазини; не будуть ремонтуватися вже наявні; не буде здійснюватись підтримка IT-технологій та проєктів; не буде оновлюватись ключове програмне забезпечення (касове, логістичне, комерційне); не будуть постачатись імпортні товари (це 90% усього асортименту одягу, взуття, товарів для дому).

За інформацією українського офісу, магазини в росії вже збиткові, а нові обмеження призведуть до падіння товарообігу та високої ймовірності банкрутства.

Нагадаємо, раніше найбільші нафтосервісні компанії світу відмовились від Росії.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів
Раніше в російському Forbes підрахували, що російські мільярдери втратили $28 млрд за місяць через загрозу вторгнення РФ в Україну.
Інвестиційна війна: найбільші нафтосервісні компанії світу відмовились від Росії Інвестиційна війна: найбільші нафтосервісні компанії світу відмовились від Росії
Усі найбільші закордонні нафтосервісні компанії з "великої четвірки" заявили про припинення інвестицій у Росію на тлі військового вторгнення РФ в Україну.
Loading...
Load next