Українським туроператорам хочуть заборонити роботу в росії й білорусі

Українським туроператорам хочуть заборонити роботу в росії й білорусі

Голова Державного агентства розвитку туризму Мар'яна Олеськів виступає за законодавчу заборону українським туроператорам провадити діяльність у рф і білорусі. Повідомила Мар'яна Олеськів в  інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Наразі ДАРТ разом із компетентними органами складає список туроператорів, які співпрацюють із росіянами або мають кінцевих бенефіціарів у країні-агресорі. Готуємо низку пропозицій щодо санкцій, які застосовуватимуться до таких гравців туристичного ринку.

Олеськів зазначила, що з морального погляду для українців узагалі неприйнятно після цієї війни вести будь-який бізнес із рф. 

Ми маємо законодавчо врегулювати заборону українським туроператорам провадити діяльність у росії та білорусі, – наголосила глава Держтуризму.

Олеськів заявила, що не знає, скільки має минути часу та вирости поколінь, щоб українці могли говорити про співпрацю з росіянами.

Щодо Білорусі, яка начебто з нами не воює, але з її території обстрілюють наші міста та села, – доки там не відбудеться зміна влади, про жодну співпрацю мови не може бути, – додала вона.

Нагадаємо, що Зеленський привітав українців з Великоднем (відео). Голова держави звернувся до народу з Софійського собору.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Як евакуювати бізнес на захід Як евакуювати бізнес на захід
Як держава допомагає бізнесу перенести виробництва для відновлення роботи в західні регіони, скільки підприємств це вже зробили і з чим вони стикаються.
Програма підтримки бізнесу під час війни (відео) Програма підтримки бізнесу під час війни (відео)
Вона зможе охопити орієнтовно 250 компаній. Завдяки їй вдасться додатково створити понад 2500 робочих місць.
Loading...
Load next