Пережили окупацію в Бучі: рашисти знищили косметичний бізнес сім'ї, але вони запрацювали Львові (відео)

Пережили окупацію в Бучі: рашисти знищили косметичний бізнес сім'ї, але вони запрацювали Львові (відео)
Окупанти понищили не тільки їхні помешкання, але й розгромили та розмародерили їхню лабораторію, офіс і магазини.

Бучанська весна тепер і у Львові. І мова не про пору року. А про Вікторію та її маму, які у місті Лева з нуля почали відроджувати свою сімейну справу після того, як окупанти знищили все, що у них було. З десяток років вони будували сімейний бізнес у Бучі, мали грандіозні плани на майбутнє. Та війна все перекреслила.  

Нашу лабораторію, наш магазин повністю розгромили. Там було дуже жорстке мародерство. Там дуже багато що вкрали.. Всю техніку, зрозуміло, що вкрали. Те, що вони не розуміли, як працює, то вони багато що поламали. Ми були в шоковані. Ми не знали, як правильно продовжувати цю справу. Тому що у нас взагалі нічого не було. Ми втратили все тоді в той момент, — розповідає Вікторія Маслова, співзасновниця бренду рослинної косметики VESNA. 

Зараз вони радіють, що взагалі встигли покинути рідний дім до того, як туди вдерлися загарбники.  

А після визволення Бучі вони наважилися на рішучий крок — відновити своє виробництво. Знайшли у Львові приміщення, перевезли сюди залишки лабораторії і взялися робити те, що вміють найкраще.  

Ми почали виготовляти загоювальні мазі для бійців і відправляти їх на фронт. Ми побачили руки військових, дуже пошкоджені, шкіра тріскається. І навіть військовим важко стріляти, коли у них такі величезні тріщини і рани на руках, — зазначає Вікторія Маслова.

 

Склад тут взагалі найкращий, який ми могли зробити для військових. Це ті компоненти, які ми точно знаємо, що дієві. Це бджолиний віск, масло какао, ши, олія оливкова, виноградної кісточки, маскарад календули, ефірні олії евкаліпту та лаванди і депантенол, — каже Вікторія Маслова.

Напис «Ти наш герой» обрали невипадково. Це саме та фраза, яку вони хочуть сказати кожному нашому захиснику. Та не маззю єдиною. VESNA створила цілу мілітарну лінійку натуральної косметики для воїнів. Туди ввійшли захисний крем для рук і для обличчя. 

Найчастіше в нас беруть дівчата, які на фронті, захисний крем для обличчя. У них якраз починається період сонця. І стрес, і потрібно захищатись, щоб не постаріти, щоб гарно виглядати. Бо навіть на фронті жінки хочуть залишатися саме жінками і виглядати гарно, — підмітила Вікторія Маслова.

Придбати такий набір ля наших бійців можуть усі охочі. Засоби догляду військовим відвезуть прямісінько в гарячі точки. Також разом із подарунком можна відправити і «Лист на фронт» з особливими зізнаннями. 

І поки у Львові Вікторія з мамою налагоджують виробництво фронтової косметики, у Бучі вони вже прибрали після рашистів, відремонтували і відкрили один зі своїх магазинів. 

В нас немає зараз жалю матеріального. В нас більше жаль по спогадах.  Але зараз уже йде прийняття. Чим більше ти допомагаєш, тим легше тобі переживати ці всі події, — підсумовує Вікторія Маслова. 

Зараз же сім’я впевнена: вже зовсім скоро вони зможуть повернутися назад додому, щоб допомогти відбудувати рідну Бучу.  

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv   

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів
Раніше в російському Forbes підрахували, що російські мільярдери втратили $28 млрд за місяць через загрозу вторгнення РФ в Україну.
Тепер і без мультфільмів: Disney призупиняє весь бізнес у росії Тепер і без мультфільмів: Disney призупиняє весь бізнес у росії
Раніше кінокомпанії Disney, Warner Bros, Sony Pictures скасували свої прем'єри в РФ через те, що Росія вчинила напад на Україну.
Loading...
Load next