В останній тиждень травня зареєстровано рекордну кількість ФОПів

В останній тиждень травня зареєстровано рекордну кількість ФОПів
Кількість реєстрацій нових юридичних осіб залишається стабільною.

За останній тиждень травня було зареєстровано рекордну кількість нових ФОПів – 4454. Це найбільший показник з моменту повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Про це повідомляє Опендатабот у телеграмі, передає ПравдаТУТ News.

Своєю чергою, кількість реєстрацій нових юридичних осіб залишається стабільною.

За останній тиждень з'явилось 643 нові компанії. Це середній показник реєстрацій юросіб у травні та рівно у 10 разів більше, аніж було у перший тиждень після відкриття реєстру два місяці тому, - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що перші тижні війни ЄДР не працював — нові бізнеси не реєструвалися. А вже з моменту відкриття реєстру кількість нових компаній та ФОП постійно зростає.

Нагадаємо, у Львові представники бізнесу обговорили відновлення економіки та роботу під час війни.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео) Зеленський анонсував програму економічного патріотизму: що це означає (відео)
Глава держави анонсував нову програму для підтримки українського бізнесу.
Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну Невеликі сімейні ферми отримають субсидію 5 тис. грн на гектар – рішення Кабміну
Фермери зможуть отримати субсидію в сумі 5 тисяч гривень на гектар для розвитку невеликих сімейних господарств. Водночас загальна сума не перевищуватиме 100 тисяч гривень на одну ферму.
Loading...
Load next