"Нова пошта" відновила роботу у Балаклії та Чугуєві на Харківщині

"Нова пошта" відновила роботу у Балаклії та Чугуєві на Харківщині

У місті Балаклія, яке офіційно звільнили лише п'ять днів тому, з 12 вересня запрацювало перше відділення Нової пошти. Поки що воно буде мобільним, автомобілі компанії стоятимуть на вулиці Жовтневій, 18 щодня з 11 до 16 години.

З 12 вересня також запрацювало стаціонарне відділення Нової пошти №1 у Чугуєві.

По всім деокупованим населеним пунктам Харківської області Нова пошта якнайшвидше відремонтує стаціонарні відділення та найближчим часом відкриє мобільні відділення для доставки посилок в ці місця, – заявила компанія.

Вона планує до кінця тижня відкрити ще 14 відділень в інших деокупованих містах Харківської області, а до 1 жовтня відновити 80% мережі у звільнених населених пунктах Харківської області.

Директорка з управління репутацією групи компаній Нова пошта Олена Плахова в коментарі Forbes розказала, що більшість відділень компанії дуже пошкоджені та напівзруйновані. Для їхнього відновлення Нова пошта виділила 50 млн грн.

Нагадаємо, раніше у McDonald's прокоментували можливу дату відкриття ресторанів в Україні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Тепер і без мультфільмів: Disney призупиняє весь бізнес у росії Тепер і без мультфільмів: Disney призупиняє весь бізнес у росії
Раніше кінокомпанії Disney, Warner Bros, Sony Pictures скасували свої прем'єри в РФ через те, що Росія вчинила напад на Україну.
Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів Через загрозу вторгнення РФ в Україну: російські банки втратили майже 200 млрд рублів
Раніше в російському Forbes підрахували, що російські мільярдери втратили $28 млрд за місяць через загрозу вторгнення РФ в Україну.
Loading...
Load next